Gratis proefles leergang Risicomanagement in Food

9 januari 2018

Locatie

HAS Hogeschool, 's-Hertogenbosch

Details

17.30 - 20.30 uur

Je doet al aan risicomanagement, maar vraagt je wel eens af: doen we wel genoeg? Zijn de gevaren die het gebruik van grond- en hulpstoffen met zich meebrengen bijvoorbeeld wel genoeg geborgd? Hebben wij ook alle procesrisico's voldoende in beeld? Met de leergang 'Risicomanagement', bestaande uit vier los te volgen trainingen til je je kennis en skills in risicomanagement naar een hoger plan! Nieuwsgierig? Tijdens de proefles maak je kort kennis met de docent en de inhoud van de vier trainingen. 

 

Programma

17.15 - 18.00 uur ontvangst met broodjes en soep
18.00 - 18.30 uur Gevaren Inventarisatie en Risico Analyse Grond- en Hulpstoffen
18.30 - 19.00 uur Validatie en Verificatie
19.15 - 19.45 uur Gevaren Inventarisatie en Risico Analyse Processen
19.45 - 20.15 uur Food Defense en Food Fraud
20.15 - 20.30 uur afronding

Bekijk hier de volledige beschrijvingen van de trainingen van leergang Risicomanagement >>

Deze leergang maakt onderdeel uit van de Dutch School of Quality: Een samenwerking tussen HAS Hogeschool, N&S Quality Consultants en KTBA People in Food.