Food

Food HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen

Onze bedrijfsopleidingen in de Food komen tot stand in nauwe afstemming met partners en opdrachtgevers, zoals NIZO en N&S. Vakdocenten van HAS Hogeschool en gastdocenten uit het bedrijfsleven verzorgen de lessen en excursies. Zij dagen cursisten elke keer weer uit de aangereikte kennis en de getrainde vaardigheden direct toe te passen.

Onze insteek is ‘leren moet op werken lijken’. Dat betekent dat de realiteit en toepassing van kennis altijd centraal staan. Toepassing kan in de eigen werkzaamheden en in de HAS-faciliteiten zoals de Voedingsmiddelenhal, het Food Design Centre of de Proeffabrieken (Bakkerij, Slagerij en Groentesnijderij). Daarnaast maken werkbezoeken onderdeel uit van de opleidingen en is er veel aandacht voor het trainen van persoonlijke vaardigheden zoals presenteren, discussiëren en het participeren in intervisies.

Overzicht opleidingen en cursussen Food

Voedingsmiddelentechnologie Bedrijfskunde
Bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie Open Leergang Waardegericht Leiderschap
Cursus Kennismaking met Voedingsmiddelentechnologie Kennismaking MVO in Food (alleen InCompany)
  MVO Expeditie Food & Agribusiness
Kwaliteit en Microbiologie Cursus Succesvol vermarkten van AgriFood producten
Leergang Quality and Business Improvement in Food Leergang actie is reactie in de keten
Dutch School of Quality Cursus Bedrijfskunde in de Voedingsmiddelenindustrie
Cursus Voedselveiligheid & Houdbaarheid Cursus Food & Business Marketing
Cursus Levensmiddelenmicrobiologie  
Cursus Kwaliteit in Bedrijf Food Innovation
  Cursus Voedsel-verpakkingsinteractie
Proceskunde Cursus Conceptontwikkeling Food
Opleiding Procesontwikkeling Cursus Packaging Projectmanager
Cursus Proceskunde & Unit Operations  
Cursus TPM Procesoptimalisatie Algemeen
Cursus Procestechnologie Trendcollege Kennismaking met de Insectenketen
Cursus Conserveren Cursus Insectenproductie
  Cursus Statistiek in de voedingsmiddelenindustrie
Product(ontwikkeling) Sectorcursus Food voor financiële dienstverleners
Opleiding Productontwikkeling Deficiëntiecursus Scheikunde
Cursus Levensmiddelenchemie Cursus Rekenvaardigheid
Cursus Productkunde & Verpakken Masterclass Voedseltransitie
Cursus Product en Gezondheid  
Cursus Productontwikkeling & Ingrediënten Vlees
  Cursus Basis Vleestechnologie
Zuivel Cursus Vleestechnologie
All about milk - Cursus Basis Zuiveltechnologie  
Cursus Zuiveltechnologie Dranken
  Cursus Basis Drankentechnologie
Bakkerij  
Cursus Basis Bakkerijtechnologie  
Cursus Bakkerijtechnologie