Food

Food HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen

Onze bedrijfsopleidingen in de Food komen tot stand in nauwe afstemming met partners en opdrachtgevers, zoals NIZO en N&S. Vakdocenten van HAS Hogeschool en gastdocenten uit het bedrijfsleven verzorgen de lessen en excursies. Zij dagen cursisten elke keer weer uit de aangereikte kennis en de getrainde vaardigheden direct toe te passen.

Onze insteek is ‘leren moet op werken lijken’. Dat betekent dat de realiteit en toepassing van kennis altijd centraal staan. Toepassing kan in de eigen werkzaamheden en in de HAS-faciliteiten zoals de Voedingsmiddelenhal, het Food Design Centre of de Proeffabrieken (Bakkerij, Slagerij en Groentesnijderij). Daarnaast maken werkbezoeken onderdeel uit van de opleidingen en is er veel aandacht voor het trainen van persoonlijke vaardigheden zoals presenteren, discussiëren en het participeren in intervisies.

Overzicht opleidingen en cursussen Food

Online cursussen Bedrijfskunde
Online basiscursus Zuivel Cursus Food & Business Marketing
  Cursus Bedrijfskunde in de Voedingsmiddelenindustrie
Voedingsmiddelentechnologie Cursus Succesvol vermarkten van AgriFood producten
Bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie Open Leergang Waardegericht Leiderschap
Cursus Kennismaking met Voedingsmiddelentechnologie Kennismaking MVO in Food (alleen InCompany)
  HRM en leidinggeven in Agro Food
Kwaliteit en Microbiologie  
Leergang Quality and Business Improvement in Food Food Innovation
Dutch School of Quality Cursus Packaging Projectmanager
Cursus Voedselveiligheid & Houdbaarheid Cursus Voedsel Veilig Verpakken
Cursus Levensmiddelenmicrobiologie Cursus Conceptontwikkeling Food
Cursus Kwaliteit in Bedrijf  
  Risicomanagement
Proceskunde Gevareninventarisatie en risicoanalyse; grond- en hulpstoffen
Opleiding Procesontwikkeling Validatie en Verificatie
Cursus Proceskunde & Unit Operations Food Defense en Food Fraud
Cursus TPM Procesoptimalisatie Gevareninventarisatie en risicoanalyse; processen
Cursus Procestechnologie & Conserveren  
  Algemeen
Product(ontwikkeling) Masterclass Voedseltransitie
Opleiding Productontwikkeling Cursus Rekenvaardigheid
Cursus Levensmiddelenchemie Deficiëntiecursus Scheikunde
Cursus Productkunde & Verpakken Sectorcursus Food voor financiële dienstverleners
Cursus Product en Gezondheid Cursus Statistiek in de voedingsmiddelenindustrie
Cursus Productontwikkeling & Ingrediënten Cursus Insectenproductie
   
Zuivel Vlees
All about milk - Cursus Basis Zuiveltechnologie Cursus Basis Vleestechnologie
Cursus Zuiveltechnologie Cursus Vleestechnologie
Online basiscursus Zuivel  
  Dranken
Bakkerij Cursus Basis Drankentechnologie
Cursus Basis Bakkerijtechnologie  
Cursus Bakkerijtechnologie