Bedrijfskunde voor de tuinbouw succesvol afgerond in regio Brabant

HAS Hogeschool KAS

Donderdag 29 maart 2018 vond de laatste lesdag van de opleiding Bedrijfskunde voor de tuinbouw plaats, met aanvangsdatum 21 september 2017. Aan het eind van de dag ontvingen twaalf deelnemers namens HAS Hogeschool hun certificaat voor het succesvol afronden van deze bedrijfsopleiding. Bijzonder was dat de opleiding Bedrijfskunde voor de tuinbouw voor het eerst in Brabant (’s-Hertogenbosch) werd aangeboden.
Met veel plezier hebben de cursisten, werkzaam bij verschillende tuinbouw bedrijven, deze 12-daagse opleiding gevolgd waar o.a. strategische marketing, financieel management en International business aan bod kwamen.

De laatste cursusdag is door Ton De Juncker, Manager Food & Agri van de Rabobank, deels bijgewoond en afgesloten.   
Een groot deel van de Rabobank vestigingen in de regio Brabant hebben voorafgaand aan de start van de cursus ondernemers actief gestimuleerd om deze opleiding bij HAS Hogeschool te volgen. Goed opgeleide ondernemers zijn erg belangrijk in de snel veranderende, dynamische wereld van de (glas)tuinbouw. 

Ook interesse in het volgen van deze bedrijfsopleiding?

In het najaar starten er weer 3 edities van Bedrijfskunde voor de tuinbouw in ’s-Hertogenbosch, Noord-Holland en Zuid-Holland. Meer informatie op onze website:
Bedrijfskunde voor de tuinbouw, locatie Zuid-Holland >>
Bedrijfskunde voor de tuinbouw, locatie ‘s-Hertogenbosch >>
Bedrijfskunde voor de tuinbouw, locatie Noord-Holland >>