CRV nieuw partnerbedrijf HAS Hogeschool: aansluiting onderwijs met praktijk staat centraal

CRV is half februari officieel benoemd tot partnerbedrijf van HAS Hogeschool in Venlo en Den Bosch. CRV zal fungeren als partner op het gebied van kennis delen en innovatie door het beschikbaar stellen van verschillende faciliteiten binnen CRV maar ook door middel van stages, afstudeeropdrachten en gastcolleges voor studenten van de HAS. Het doel is het onderwijs zoveel mogelijk aan te laten sluiten met de praktijk.

Realistische testomgeving

Voor studenten die worden opgeleid op het gebied van veehouderij, is het natuurlijk interessant om bij een internationaal opererende veeverbeteringsorganisatie in de keuken te mogen kijken en een bijdrage te kunnen leveren aan interessante uitdagingen binnen dit bedrijf. Voor studenten zijn er diverse terreinen waarop gewerkt kan worden, zoals marketing, foktechniek, bedrijfskundige vraagstukken en innovatie. CRV is door de brede en internationale oriëntatie alsmede door de specifieke kennis en ervaring uitermate geschikt om te fungeren als partner voor HAS Hogeschool.

Verantwoordelijkheid nemen

“Studenten van HAS Hogeschool zijn onze toekomstige leden, klanten en collega’s”, stelt Arjan Hoppenbrouwers, market development manager van CRV. “Graag willen we dat zij een realistisch beeld hebben van de werkwijze en ambities van CRV. Bovendien hebben wij baat bij duurzaam en hoogwaardig agrarisch onderwijs in Nederland en Vlaanderen. Daar willen wij graag onze verantwoordelijkheid voor nemen.”

Veeverbeteringsorganisatie

Als innovatieve veeverbeteringsorganisatie helpt CRV veehouders bij het fokken van een gezonde en efficiënte veestapel. Samen met de veehouder streven ze naar een optimaal presterende veestapel en bedrijfsvoering. CRV draagt daaraan bij met deskundig advies en innovatieve totaaloplossingen. CRV is eigendom van circa 25.000 Nederlandse en Vlaamse veehouders, de leden van de Coöperatie Koninklijke CRV U.A. Ze opereren internationaal in meer dan 50 landen en hebben wereldwijd circa 2.000 medewerkers.

Lees meer over de partnerbedrijven van HAS Hogeschool