HAS Awards 2017: stem nu op je favoriet in de categorie Jong & Ondernemend!

De genomineerden in de categorie Jong & Ondernemend zijn:

1. Faya Jansen

Faya Jansen is 4e jaars student Management van de Leefomgeving. Ze studeert momenteel af via het speciale afstudeerprogramma Topklas Ondernemen. Via dit programma is zij haar eigen bedrijf gestart: Faya Jansen Ontwerp voor binnen en buiten. Met haar onderneming wil Faya graag de beide ruimtes (binnen en buiten) combineren. Wanneer er een juiste connectie is met deze ruimtes, wordt het woonplezier vergroot. Faya deed voor ze naar de HAS kwam al de opleiding Interieuradviseur. Faya geeft aan dat ze door Topklas Ondernemen stappen heeft kunnen maken die ze niet had kunnen maken als ze een ‘normale’ afstudeerrichting had gekozen.

Faya Jansen - HAS Award nominatie 2017

 

2. Giel van der Leest, Tijmen Vink en Thomas Groot

Giel van der Leest, Tijmen Vink en Thomas Groot zijn in 2016 afgestudeerd aan de opleiding Geo Media & Design. Ze zijn samen eigenaar van het bedrijf Forget The Fish. Hun bedrijf ontsluit, analyseert en visualiseert locatiegebonden data. Forget The Fish deed onder meer recent een project voor de Nationale Tuinvogeltelling van Vogelbescherming Nederland. Forget The Fish ontwikkelde voor hen interactieve datavisualisaties waarop de ingevoerde tellingen - voor het eerst in vijftien jaar - nu live gevisualiseerd werden. Giel, Tijmen en Thomas hadden het lef om zich in te schrijven voor een gloednieuwe opleiding. Met hun eigen bedrijf tonen ze opnieuw lef. Ze ervaren nu dat de kern van Geo Media & Design bestaansrecht geeft aan hun bedrijf.

Forget the Fish - HAS Award nominatie 2017

3. Robert van Meer

Robert van Meer is 4e jaars Tuinbouw en akkerbouw. Op dit moment doet hij het speciale afstudeerprogramma Topklas Ondernemen. Robert ontwikkelt momenteel een teeltsysteem waardoor hij op elke plek ter wereld onafhankelijk van het klimaat aardbeien kan telen. Het telen van aardbeien is 1 ding, het telen van aardbeien zonder daglicht is heel wat anders. Robert heeft in de klimaatcellen van de HAS aangetoond dat hij de mogelijkheden van telen zonder daglicht in dit soort faciliteiten heel snel onder de knie krijgt. De volgende stap is het teeltrecept verder te finetunen in de faciliteiten van BrightBox Venlo.

Robert van Meer - HAS Award nominatie 2017

Breng je stem uit op www.hasyearevent.nl