HAS KennisTransfer haalt hoge score in onderzoek Cedeo

les HAS Bedrijfopleidingen

Iedere twee jaar toetst Cedeo de klanttevredenheid onder cursisten van HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen. Bij een goede beoordeling krijgt HAS Kennistransfer een CEDEO-erkenning, een belangrijk keurmerk om de kwaliteit van de cursussen aan te tonen. Net als twee jaar geleden heeft HAS Kennistransfer weer een hoge score behaalt: een 8,6 voor de incompany-cursussen en een 8,8 voor de cursussen met open inschrijving.

 
Er zijn in Nederland duizenden opleidingsinstituten die een veelvoud aan maatwerk- en open opleidingen aanbieden. Om zicht te bieden op instituten die aantoonbaar naar tevredenheid  van bedrijven en organisaties cursussen, trainingen , opleidingen, organisatieadvies of coaching hebben verzorgd, voert Cedeo klanttevredenheidsonderzoeken uit. Op dit moment zijn op deze wijze zo’n 800 instituten op basis van marktwaardering geselecteerd en in het Cedeo-bestand opgenomen, waaronder dus HAS Kennistransfer.

Zeer tevreden

Wat betreft de incompany-cursussen geven cursisten onder meer aan dat HAS Kennistransfer een goed aanbod aan vakgerelateerde opleidingen heeft, inspeelt op de actuele ontwikkelingen in het vakgebied en praktijkgericht is. Ook de samenwerking wordt als erg prettig ervaren en de cursussen sluiten goed aan op de organisaties. “De samenwerking bevalt mij uitstekend”, zei een van de referenten, “ze doen bij HAS Kennistransfer wat ze beloven.”
 
Ook de referenten die deelnamen aan de cursussen met open inschrijving, zijn zeer tevreden. De deskundigheid van de docenten wordt als groot gezien en ook hier is de praktijkgerichtheid een belangrijk positief punt. Referenten geven aan veel geleerd te hebben dankzij persoonlijke begeleiding en het feit dat de cursussen inhoudelijk prima in elkaar zitten. “HAS Kennistransfer staat goed bekend in onze branche”, gaf een van hen aan. “Dit geldt zowel voor individuele begeleiding als wat niveau betreft.” De Cedeo-erkenning is weer voor twee jaar geldig.