Gratis proefles leergang Quality and Business Improvement in Food

quality and business improvement in food
17 april 2018

Locatie

HAS Hogeschool
Onderwijsboulevard 221
55223 DE  's-Hertogenbosch

Details

17.30 - 20.00 uur

Als cursist leer je hoe je de kwaliteit van voedingsmiddelen systematisch kunt bewaken, borgen en verbeteren. Door het werken aan je vaardigheden leer je je functie effectief uit te voeren en je invloed te vergroten.

De leergang bestaat uit 3 modules; Quality Assurance, Quality Control en Business Improvement. Er lopen 2 leerlijnen door deze modules. Een technisch theoretische leerlijn en een leerlijn gericht op persoonlijke vaardigheden. Als kwaliteitsmanager van morgen sta je immers midden in de organisatie en heb je naast kennis ook de vaardigheden nodig.
 
Leren moet op werken lijken. Dat is de stelregel van deze leergang. Opdrachten voer je uit binnen je eigen beroepspraktijk en binnen die van medecursisten. 
 

Programma

17.30 - 18.00 uur soep en broodjes met enkele huidige cursisten van de leergang Quality and Business Improvement in Food
18.00 - 19.30 uur thema Quality and Business Improvement in Food uitgelicht en besproken door een docent van de leergang
19.30 - 20.00 uur gelegenheid tot het stellen van vragen

 

Bekijk hier de volledige beschrijving van de Leergang Quality and Business Improvement in Food >>

Deze leergang maakt onderdeel uit van de Dutch School of Quality: Een samenwerking tussen HAS Hogeschool, N&S Quality Consultants en KTBA People in Food.