Proeverij Basis Vleestechnologie

8 september 2016

Op donderdag 8 september organiseert HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen een proeverij Basis Vleestechnologie speciaal voor leden van netwerkorganisaties OSV en YFM.

Locatie

HAS Hogeschool
Onderwijsboulevard 221
5223 DE ´s-Hertogenbosch
 

Programma:

14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Start proeverij
18.00 uur Einde proeverij, start netwerkborrel

Tijdens de proeverij komen de volgende onderwerpen aan bod:
-    Algemene introductie
-    Wat zijn chemische aspecten van vlees
-    Enkele procestechnologische begrippen van vleesverwerking
-    Gelegenheid voor het stellen van vragen

Wie met vleesproducten te maken heeft, kan niet zonder basiskennis over vlees en/of vleesverwerking. De cursus Basis Vleestechnologie biedt handvatten voor een beter begrip van grondstoffen, processen en eindproducten.
De cursus is vooral geschikt voor mensen in de vleessector zonder technologische voorkennis en voor mensen die wél veel praktische ervaring in de productieomgeving hebben, maar graag de theoretische achtergrond begrijpen over het hoe en waarom. Denk hierbij aan inkopers, marketeers, salesmedewerkers, ingrediëntenleveranciers, machinebouwers etc.

Ben je benieuwd of de cursus Basis Vleestechnologie ook bij jou past?
Kom op donderdag 8 september naar de proeverij en ontdek of deze cursus bij je past!

Datum en tijd

De proeverij Basis Vleestechnologie vindt plaats op donderdag 8 september van 15.00 uur tot 18.00 uur speciaal voor leden van netwerkorganisaties OSV en YFM en wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Wil je deelnemen aan de proeverij, maar ben je geen lid van één van de netwerkorganisaties? Kom kennismaken!

Schrijf je nu in voor deze proeverij.
Meer informatie over de inhoud en doorlooptijd van de cursus Basis Vleestechnologie >>