Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Bedrijfsopleidingen en cursussen

Bedrijvigheid in koeienstal
  1. HAS Bedrijfsopleidingen

HAS Hogeschool is dé hbo-opleider voor professionals in Agro, Food en Leefomgeving. We ondersteunen al ruim 25 jaar professionals bij hun ambitie te groeien in hun loopbaan.

HAS Hogeschool denkt graag mee met de ontwikkelvragen van jou als cursist én die van jouw organisatie. Daarom bieden we diverse opleidingsvormen aan, van korte cursus tot volledige studie. In onze opleidingsvormen bieden we een combinatie van contactonderwijs en afstandsleren (e-learning). Coaching en begeleiding kunnen naar wens worden ingezet.

Onze bedrijfsopleidingen komen tot stand in nauwe afstemming met partners en opdrachtgevers. Vakdocenten van HAS Hogeschool en gastdocenten uit het bedrijfsleven verzorgen de lessen en excursies. Zij dagen jou als cursist elke keer weer uit de aangereikte kennis en de getrainde vaardigheden direct toe te passen.

Onze insteek is dan ook ‘leren moet op werken lijken’. Dat betekent dat de realiteit en toepassing van kennis altijd centraal staan. Toepassing kan in de eigen werkzaamheden en in de HAS-faciliteiten zoals de practicaruimtes. Daarnaast maken werkbezoeken onderdeel uit van de opleidingen en is er veel aandacht voor het trainen van persoonlijke vaardigheden zoals presenteren, discussiëren en het participeren in intervisies.

Wij blijven continu investeren in onze opleidingen en in (langdurige) relaties met onze opdrachtgevers. En met succes: onze huidige opdrachtgevers waarderen onze aanpak met een 9,8 voor klanttevredenheid (getoetst door Cedeo).

Logo's Cedeo

Deel deze pagina