Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Bedrijfskunde voor de Tuinbouw-InCompany

Vrouw met tablet in kas - Bedrijfskunde voor de tuinbouw
  1. HAS Bedrijfsopleidingen
  2. Bedrijfsopleidingen
  3. Bedrijfskunde voor de Tuinbouw-InCompany

De tuinbouwsector staat voor grote uitdagingen: hoe kunnen we innoveren in productie, afzet of verwerking? Hoe vinden en binden we mogelijke samenwerkingspartners? Hoe past het bedrijf in een internationale context? Alleen het hebben van ‘groene vingers’ is niet langer voldoende: zonder managementvaardigheden geen succes. Gelukkig is er de opleiding Bedrijfskunde voor de tuinbouw, want daarin leer je alles om een toekomstbestendige organisatie te creëren. Je maakt de weg vrij voor nieuwe producten, processen en verdienmodellen.

Deze opleiding wordt verzorgd door HAS Hogeschool in samenwerking met Rabobank Bommelerwaard, Goesten & Opdam Financieel Adviseurs en Fidus Advies. Deze cursus wordt gegeven bij de Rabobank in Zaltbommel.

Deze cursus is vol, inschrijven is niet meer mogelijk.

Inhoud

De opleiding is op maat gemaakt voor de tuinbouwsector en helpt je om je kwaliteiten verder te ontwikkelen. Gedurende deze opleiding ga je aan de slag met de toekomstplanning van je eigen bedrijf. Hierdoor vergroot jij je inhoudelijke bagage en maak je direct een vertaling van de theorie naar de praktijk in je eigen bedrijf!

Voor wie?

Je bent ondernemer, mede-eigenaar of bedrijfsopvolger van een tuinbouwbedrijf en je wilt investeren in jezelf en je bedrijf.

Duur

In totaal bestaat de opleiding uit minimaal 10 bijeenkomsten van 16.00 - 21.00 uur. Hiermee heeft de opleiding een doorlooptijd van 6 maanden.
De volgende 5 modules komen aan bod:

Strategie vorming

3 oktober 2019 + 5 maart 2020

Strategische marketing

24 oktober + 31 oktober 2019

Human resource management

21 november + 12 december 2019

Financieel Management

9, 23 januari + 6 februari 2020

Ketenmanagement, samenwerking & Internationale handel

20 februari 2020

Naast de 5 modules krijg je de mogelijkheid om een ondernemerschapassessment te doen. WIj werken hierbij met de DISC-profielen. Het geeft je inzicht in jezelf als persoon in relatie tot je ondernemerschapskwaliteiten. Je wordt hierin gedurende het traject bij gestaan door een persoonlijke coach, die je helpt jouw uitdagingen te realiseren en de opleidingen om te zetten in concrete actieplannen.

Toelatingseisen

MBO niveau 4 werk- en denkniveau verkregen door scholing of werkervaring.

Certificering

Bij voldoende resultaat ontvang je het certificaat ‘Bedrijfskunde voor de Tuinbouw’ van HAS Hogeschool Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen.

Prijs

Gelderse tuinbouwondernemers komen in aanmerkingen voor een subsidie vanuit Greenport Gelderland leren en innoveren in de glastuinbouw. Deze bedraagt minimaal 30% tot maximaal 50% van de cursuskosten. Neem hiervoor contact op met Erik Kaemingk talent@greenportgelderland.nl


Een tegemoetkoming in je investering is mogelijk. Lees de voorwaarden en mogelijkheden op www.colland.nl.

Projectmanager Bedrijfsopleidingen

L. (Lamiaâ) Fareh El Btioui

Projectmanager Bedrijfsopleidingen


E: l.fareh@has.nl

T: +31 88 890 37 74

Foto Lamiaâ Fareh

Samenvatting

Aanvangsdatum
Nader te bepalen
Duur
6 maanden
Investering
€ 3.250,00
excl. BTW

Prijsspecificatie

Cursusprijs
€ 3.250,00
Totaalprijs
€ 3.250,00
excl. BTW

Deze cursus is vol, inschrijven is niet meer mogelijk.

*Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Opleidingskosten, waaronder lesmateriaal, zijn vrijgesteld van btw. Alle overige kosten worden belast met 9% btw.

Inclusief studiemateriaal, inclusief catering

Deel deze pagina