Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Cursus Kwaliteit in bedrijf

Hand vinkt takenlijst af - Cursus Kwaliteit in Bedrijf

Kwaliteitscontroles zijn noodzakelijk om de voedselveiligheid en kwaliteit van ons voedsel te garanderen. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je de kwaliteit meten én verbeteren? Leer het in de cursus Kwaliteit in Bedrijf.

Inhoud

In de cursus Kwaliteit in bedrijf maak je kennis met het werk van de kwaliteitsfunctionaris. Je leert welke controles wanneer op welke producten moeten worden toegepast. Daarnaast ontdek je hoe de kwaliteit van tussen- en eindproducten verbeterd kan worden, en hoe je effectief een kwaliteitszorgsysteem opzet.

Voor wie?

Deze cursus Kwaliteit in Bedrijf is een must voor iedereen betrokken bij, dan wel verantwoordelijk voor voedsel(bereiding) in de dagelijkse praktijk.

Duur

7 lesavonden (donderdag van 17.30 - 20.45 uur) en 1 toetsavond in een periode van 3 maanden.

Certificering

De cursus wordt afgesloten met een examen, dit kan zijn een schriftelijk tentamen of het inleveren van een opdracht. Bij het behalen van voldoende resultaat en het bijwonen van minimaal 80% van de lessen ontvang je het certificaat Kwaliteit in Bedrijf.

Samenvatting

Aanvangsdatum
10 februari 2022
Duur
3 maanden
Investering
€ 1.314,00
excl. BTW

Prijsspecificatie

Cursusprijs
€ 1.295,00
excl. 21% BTW
Cateringarrangement
€ 19,00
excl. 9% BTW
Totaalprijs
€ 1.314,00
excl. BTW
btw-prijs
€ 273,66
Totaalprijs
€ 1.587,66
incl. BTW
Cursusprijs is inclusief cursusmateriaal en exclusief eventuele boeken. Deze worden indien van toepassing los gefactureerd.
Zet de stap!

Het is een zeer nuttige cursus! Ik heb er inmiddels mijn werk van gemaakt! Items die me aanspraken waren het opzetten van een kwaliteitssysteem, de les over auditen, de wetgeving binnen HACCP en het behandelen van verschillende kwaliteitssystemen in de voedingsbranche. Ik vond de cursus heel praktijkgericht, je kunt er meteen mee aan de slag. Bijzonder was de bedrijfsafdeling waar ik kon meelopen voor de opdracht. Dit ‘meelopen’ heeft uiteindelijk geresulteerd in een baan als kwaliteitsadviseur voedselveiligheid. De lesmaterialen die we kregen, zijn nog steeds een handig naslagwerk.

Ingrid van de Voort

Kwaliteitsadviseur Catharina Ziekenhuis

Deel deze pagina