Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Teach the teacher - programma

Train de trainer groepsfoto

HAS Hogeschool is naast aanbieder van voltijd bachelor opleidingen ook een betrouwbare hogeschool voor cursussen en in-company of in-university trainingen. Daarnaast is de HAS als geen ander in staat om de verbinding te maken tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid.

Het onderwijs dat wordt aangeboden is up to date, project georiënteerd en gebaseerd op real life uitdagingen. Dit biedt voor alle partijen een win-win situatie, want niet alleen een vraagstuk wordt opgelost, ook studenten genieten van een leerervaring met high impact.

Onderwijsmethodiek en samenstelling

Deze leerervaringen faciliteren wij door het toepassen van verschillende onderwijsmethodieken, zoals Problem Based Learning (PBL), projectonderwijs, excursies, stages, leren d.m.v. vragenstellen, flipping the classroom, etc. HAS University of Applied Sciences kan met uw organisatie of universiteit een passende Train – the – Trainer cursus of Teach – the – Teacher cursus samenstellen.

Tijdsduur

Dit Teach the Teacher programma zal in samenspraak minimaal 3 dagen en maximaal 15 dagen duren.

Meer weten over het Teach the Teacher programma?

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met onze Adviseur en Program Manager.

Program Manager

Esther Vennekens

Program Manager Business Management in Agriculture and Food


E: E.Vennekens@has.nl

T: +31 (0)88-8903879

foto Esther Vennekens

Business developer

ir. A.M.L. (Anouk) van Rossum

Business developer bedrijfsopleidingen


E: A.Rossum@has.nl

foto Anouk van Rossum

Samenvatting

Aanvangsdatum
Startdatum wordt met je afgestemd
Duur
15 dagen

Meer info?

  • Train-de-trainercursus kleine Keniaanse melkveehouders

    Om de internationale handelspositie te verbeteren, wil de Keniaanse regering investeren in onderwijsprogramma’s voor kleine boeren. Met financiële ondersteuning van de NABC (Netherlands- African Business Council) werd een project opgezet om de melkproductie van small scale farmers te verhogen. HAS Hogeschool werd door hoofduitvoerder Q-point gevraagd een weekcursus ‘Training of Trainers’ te verzorgen. Docenten Gert-Jan Duives en Jan Buwalda vlogen naar Eldoret om de cursus te verzorgen.
    Groep melkveehouders uit Kenia

    Lees meer

Deel deze pagina