Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Actueel cursusaanbod

Filters

Type
Thema's
Onderwerpen
Duur
Locatie
Taal

Toon resultaten

12 resultaten


Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

In deze cursus leer je alles over micro-organismen in voedingsmiddelen. Van het begrijpen van processen van bederf, tot het vaststellen van het kiemgetal.

  1. Start 30 augustus 2022
  2. Den Bosch
  3. 3 maanden
Micro-organisme - Cursus Levensmiddelenmicrobiologie


Cursus Bakkerijtechnologie

Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat le...

  1. Start 08 september 2022
  2. Den Bosch
  3. 5 maanden
Afgebakken broodjes komen uit de machine - Cursus bakkerijtechnologie

Cursus Packaging Projectmanager

Verpakkingen zijn een belangrijk onderdeel van een product. In de cursus Packaging Projectmanager leer je alles over verpakkingsmaterialen en het proces van verpakken....

  1. Start 08 september 2022
  2. Den Bosch
  3. 6 maanden
Brainstormsessie ontwerp verpakking - Cursus Packaging projectmanager


Cursus Zuiveltechnologie

De consument verwacht niet anders: zuivelproducten zijn veilig, houdbaar en natuurlijk lekker. Maar er komt wel wat kijken bij de bereiding van zuivel, want bederf lig...

  1. Start 08 september 2022
  2. Den Bosch
  3. 5 maanden
Machine in zuivelfabriek - Cursus Zuiveltechnologie



Cursus Levensmiddelenchemie

Iedereen weet dat koolhydraten, eiwitten en vetten belangrijke voedingsstoffen zijn. Maar wie kent de chemische en fysische eigenschappen van deze stoffen? Wie met voe...

  1. Start 15 november 2022
  2. Den Bosch
  3. 3 maanden
Moleculen - Cursus Levensmiddelenchemie

Cursus Voedselveiligheid & houdbaarheid

Weinig onderwerpen liggen zo gevoelig als ons dagelijks eten. Voedselveiligheid is een hot topic en ligt altijd onder een vergrootglas. Alle reden dus om risico’s te m...

  1. Start 07 februari 2023
  2. Den Bosch
  3. 3 maanden
Post-it met tekst 'Food safety' op eieren geplakt - Cursus voedselveiligheid en houdbaarheid

Cursus Kwaliteit in Bedrijf

Kwaliteitscontroles zijn noodzakelijk om de voedselveiligheid en kwaliteit van ons voedsel te garanderen. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je de kwaliteit meten én verbete...

  1. Start 09 februari 2023
  2. Den Bosch
  3. 3 maanden
Hand vinkt takenlijst af - Cursus Kwaliteit in Bedrijf

Deel deze pagina