Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Leerlijn Contracten in het groen

Dat de aanbestedingen in de openbare ruimte veranderen is niet van de laatste jaren. Van laagste prijs naar BKPV, van beeldkwaliteit naar burgertevredenheid en in plaats van technisch wordt er ook functioneel gespecificeerd. Dit heeft alles te maken met de veranderende rol van de openbare ruimte en een veranderende maatschappij, de veranderende rol van de overheid (een terugtrekkende overheid), de invloed van burgers, bedrijven en organisaties, klimaatverandering en duurzaamheid. En een openbare ruimte die zoveel mogelijk meerwaarde moet opleveren. HAS Hogeschool verzorgt al jaren cursussen rondom contracten en openbare ruimte met en voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Een van de conclusies die wij met zekerheid kunnen trekken: beide partijen willen vooruit. Een aannemer wil meer verantwoordelijkheid en een opdrachtgever wil die verantwoordelijkheid graag overdragen. Maar hoe? Want deze veranderingen hebben vergaande consequenties voor zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer. Qua gunning en aanbesteding, contractvorm, maar ook voor wat betreft de taken en rollen: met het veranderen van de samenwerkingsvorm zullen ook de organisaties mee moeten veranderen.

Inhoud

Door een intensieve samenwerking met opdrachtgever en opdrachtnemers ontstaan er nieuwe inzichten en kennis. Deze kennis wordt vertaald naar Masterclasses. De aangeboden masterclasses zijn een resultaat van deze samenwerking en worden uitgebreid naar gelang er nieuwe kennis en inzichten worden opgedaan.

Voor wie

Werk je momenteel aan projecten in de (groene) leefomgeving en merk je dat het complexe werkveld meer van je vraagt? Dan is deze leerlijn bij uitstek geschikt voor
jou!

Duur

De leerlijn bestaat uit 2 masterclasses die elk 1 dag duurt.

Toelatingseisen

Wij verwachten van jou een afgeronde, relevante opleiding op tenminste mbo niveau 4 en dat je werkzaam bent in het werkveld van beheer leefomgeving.

Certificering

Voor iedere met goed resultaat afgeronde masterclass ontvang je een bewijs van deelname.

Samenvatting

Aanvangsdatum
Nader te bepalen
Duur
2 dagen
Investering
€ 990,00
excl. 21% BTW

Prijsspecificatie

Cursusprijs
€ 990,00
Totaalprijs
€ 990,00
excl. 21% BTW
BTW-prijs
€ 207,90
Totaalprijs
€ 1.197,90
incl. BTW
Zet de stap!