Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Leerlijn De nieuwe groene projectleider

Ervaar jij ook dat de complexiteit van contracten en projecten toeneemt? Kijk alleen al naar de prominente rol van bewoners binnen het beheer van de leefomgeving, van informeren naar betrekken, naar sturen van het beheer. Maar ook duurzaamheidskwesties, omgaan met de natuurwetgeving, maar ook circulariteit het omgaan met afvalstromen. Daarnaast is het sturen via kwaliteitssystemen standaard aan het worden. De gemiddelde uitvoerderstaak is dus flink uitgebreid met een scala aan nieuwe verantwoordelijkheden, verantwoordelijkheden waarvoor andere kennis en skills voor nodig zijn. Ook is het vinden van nieuwe projectleiders problematisch, de aanwas is simpelweg te klein daardoor is omscholen en bijscholen van personeel een must.

Inhoud

Wat wij en andere weten, willen wij graag aan u vertellen en wij dagen u uit om met ons de conversatie aan te gaan. Daarnaast zien wij het als onze taak als HAS Hogeschool hier meer kennis over ontwikkelen, dat doen we uiteraard weer op een intensieve manier met werkveld en andere partners.

De Leerlijn De nieuwe groene projectleider bestaat uit de volgende masterclasses:

  • Sturen op ambitie i.p.v. frequentie (2 daags)
  • Effectief communiceren met stakeholders (1 dag)
  • Rollen en verantwoordelijkheden binnen nieuwe contracten (1 dag)

Voor wie

Werk je momenteel aan projecten in de (groene) leefomgeving en merk je dat het complexe werkveld meer van je vraagt? Dan is deze leerlijn bij uitstek geschikt voor
jou!

Duur

4 dagen

Toelatingseisen

Wij verwachten van jou een afgeronde, relevante opleiding op tenminste mbo niveau 4 en dat je werkzaam bent in het werkveld van beheer leefomgeving.

Certificering

Voor iedere met goed resultaat afgeronde masterclass ontvang je een bewijs van deelname.

Samenvatting

Aanvangsdatum
Nader te bepalen
Duur
4 dagen
Investering
€ 1.980,00
excl. 21% BTW

Prijsspecificatie

Cursusprijs
€ 1.980,00
Totaalprijs
€ 1.980,00
excl. 21% BTW
BTW-prijs
€ 415,80
Totaalprijs
€ 2.395,80
incl. BTW
Zet de stap!