Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Docenten masterclass Leiderschap voor de voedseltransitie

Het stormt in het voedselsysteem – klimaatverandering, stikstof, dierenwelzijn – de één na de andere uitdaging komt op ons af. Maar tegelijkertijd zijn er nog nooit zo veel voedselvernieuwers geweest. Ben jij een van die vormgevers van de verandering? Dan is deze masterclass iets voor jou.

Docenten

PJ Beers

PJ (Pieter Jelle) Beers is onderzoeker, docent en adviseur bij DRIFT en lector Nieuwe Businessmodellen voor Landbouw en -Voedseltransitie bij HAS Hogeschool. PJ zoekt steeds naar manieren om nieuwe businessmodellen te versterken en om bij te dragen aan landbouw- en voedseltransitie. Hij werkt hoofdzakelijk in het landbouw- en voedseldomein, maar doet ook projecten op het gebied van energietransitie, de rol van de overheid in transities en transitie in het groene onderwijs.

Marloes Vermeer

Marloes Vermeer is partner bij Waarde van het Land. Marloes initieert, ontwikkelt en modereert interactieve leertrajecten voor leiderschap: van jezelf als mens, in werk, in teams en in de wijze van ondernemen. Waarin en waardoor laat jij je leiden en wanneer en waarvoor sta jij aan het roer? Hoe zet je je talenten in voor de toekomst die je wilt creëren, persoonlijk, maar ook voor de wereld om je heen? Marloes heeft inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd in de Food & Agribusiness sector.

Katrien van Beurden

Katrien van Beurden is leadership trainer en coach bij Waarde van het Land. Katrien helpt organisaties bij het omgaan met grote, dynamische uitdagingen, zoals digitale transformatie, nieuwe economie en natuurlijk duurzaamheidstransitie. Ze neemt transformatie en leiderschap als uitgangspunten. Dat betekent voor Katrien dat ze motiveert en mobiliseert als ze kansen ziet, en dat ze doorzet bij tegenslag.
Katrien is in staat om een cruciale bijdrage te leveren aan het succes van organisaties op het snijvlak tussen systeem, processen, mens, organisatie en maatschappij.

Samenvatting

Aanvangsdatum
Nader te bepalen
Duur
2 dagen

Dankzij de subsidie van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) kunnen wij deze 2 bijeenkomsten kosteloos aanbieden.