Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Masterclass Rollen en verantwoordelijkheden binnen nieuwe contracten

  1. HAS Bedrijfsopleidingen
  2. Opleidingen en cursussen
  3. Bedrijfsopleidingen
  4. Masterclass Rollen en verantwoordelijkheden binnen nieuwe contracten

Een specifieke uitdaging voor een organisatie is het aangaan van een UAV-gc samenwerking. Wat betekent dit voor mijn organisatie? In de ze workshop zullen we aan de hand van een contract, stap voor stap het proces van een UAV-gc en de consequenties voor functies doorlopen.

Inhoud

De masterclass Rollen en verantwoordelijkheden binnen nieuwe contracten is een onderdeel van de Leerlijn De nieuwe groene projectleider.

Ervaar je ook dat de complexiteit van contracten en projecten toeneemt? Kijk alleen al naar de prominente rol van bewoners binnen het beheer van de leefomgeving, van informeren naar betrekken, naar sturen van het beheer. Maar ook duurzaamheidskwesties, omgaan met de natuurwetgeving, maar ook circulariteit het omgaan met afvalstromen. Daarnaast is het sturen via Kwaliteitssystemen standaard aan het worden. De gemiddelde uitvoerderstaak is dus flink uitgebreid met een scala aan nieuwe verantwoordelijkheden, verantwoordelijkheden waarvoor andere kennis en skills voor nodig zijn. Ook is het vinden van nieuwe projectleiders problematisch, de aanwas is simpelweg te klein daardoor is omscholen en bijscholen van personeel een must.

Binnen de Leerlijn De nieuwe groene projectleider bieden wij ook de masterclasses Sturen op ambitie i.p.v. frequentie en Rollen en verantwoordelijkheden binnen nieuwe contracten aan.

Voor wie

Werk je momenteel aan projecten in de (groene) leefomgeving en merk je dat het complexe werkveld meer van je vraagt? Dan is deze masterclasses bij uitstek geschikt voor jou!

Duur

1 dag

Toelatingseisen

Wij verwachten van jou een afgeronde, relevante opleiding op tenminste mbo niveau 4 en dat je werkzaam bent in het werkveld van beheer leefomgeving.

Certificering

Voor iedere met goed resultaat afgeronde masterclass ontvang je een bewijs van deelname.

Samenvatting

Aanvangsdatum
Nader te bepalen
Duur
1 dag
Investering
€ 495,00
excl. 21% BTW

Prijsspecificatie

Cursusprijs
€ 495,00
Totaalprijs
€ 495,00
excl. 21% BTW
BTW-prijs
€ 103,95
Totaalprijs
€ 598,95
incl. BTW
Zet de stap!