Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Masterclass Succesvol sturen door optimaal gebruik beste prijs-kwaliteitscriteria (EMVI)

  1. HAS Bedrijfsopleidingen
  2. Opleidingen en cursussen
  3. Bedrijfsopleidingen
  4. Masterclass Succesvol sturen door optimaal gebruik beste prijs-kwaliteitscriteria (EMVI)

BPKV (voorheen EMVI)-criteria) zijn, als het goed is, een vorm van risicomanagement! Door risico-sessies kunnen waardevolle gunning criteria worden opgesteld, waar in het project op gestuurd kan worden. Daarnaast: door risicomanagement als communicatiemiddel te laten fungeren worden projecten op een efficiënte en effectieve manier gemanaged.

Inhoud

De masterclass Succesvol sturen door optimaal gebruik ‘Beste Prijs-Kwaliteit criteria’ (EMVI) is onderdeel van de Leerlijn: Contracten in het groen.

Dat de aanbestedingen in de openbare ruimte veranderen is niet van de laatste jaren. Van laagste prijs naar BKPV, van beeldkwaliteit naar burgertevredenheid en in plaats van technisch wordt er ook functioneel gespecificeerd. Dit heeft alles te maken met de veranderende rol van de openbare ruimte en een veranderende maatschappij, de veranderende rol van de overheid (een terugtrekkende overheid), de invloed van burgers, bedrijven en organisaties, klimaatverandering en duurzaamheid. En een openbare ruimte die zoveel mogelijk meerwaarde moet opleveren!

HAS Hogeschool verzorgt al jaren cursussen rondom contracten en openbare ruimte met en voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Een van de conclusies die wij met zekerheid kunnen trekken: beide partijen willen vooruit! Een aannemer wil meer verantwoordelijkheid en een opdrachtgever wil die verantwoordelijkheid graag overdragen. Maar hoe? Want deze veranderingen hebben vergaande consequenties voor zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer! Qua gunning en aanbesteding, contractvorm, maar ook voor wat betreft de taken en rollen: met het veranderen van de samenwerkingsvorm zullen ook de organisaties mee moeten veranderen.

Binnen de Leerlijn Contracten in het groen kan je ook de masterclass Aanbesteden op ambities volgen.

Voor wie

Werk je momenteel aan projecten in de (groene) leefomgeving en merk je dat het complexe werkveld meer van je vraagt? Dan is deze masterclasses bij uitstek geschikt voor jou!

Duur

1 dag

Toelatingseisen

Wij verwachten van jou een afgeronde, relevante opleiding op tenminste mbo niveau 4 en dat je werkzaam bent in het werkveld van beheer leefomgeving.

Certificering

Voor iedere met goed resultaat afgeronde masterclass ontvang je een bewijs van deelname.

Samenvatting

Aanvangsdatum
Nader te bepalen
Duur
1 dag
Investering
€ 495,00
excl. 21% BTW

Prijsspecificatie

Cursusprijs
€ 495,00
Totaalprijs
€ 495,00
excl. 21% BTW
BTW-prijs
€ 103,95
Totaalprijs
€ 598,95
incl. BTW
Zet de stap!