Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Training Professionele controle luchtwasser (alleen InCompany)

Naar schatting draaien in Nederland ongeveer 1.500 luchtwassers op varkens- en pluimveebedrijven. Wanneer een ondernemer een luchtwasser van u (als leverancier) aanschaft, betekent dat deze ook kennis van en inzicht moet hebben in de processen die plaatsvinden in de luchtwasser. Niet alleen zodat er voldaan wordt aan de geldende eisen en voorschriften, maar ook om de luchtwasser optimaal en tegen een zo goed mogelijk rendement en de laagste jaarkosten te laten draaien.

Op dit moment krijgen de ondernemers bij aanschaf vaak een uitgebreide instructie, maar komen er vanuit de ondernemers nog veel vragen over de werking van de luchtwasser en het verhelpen van allerhande storingen. Wanneer de ondernemers meer inzicht hebben in de werking van de luchtwasser en het oplossen van storingen, kunnen deze vragen gereduceerd worden. Dit leidt tot een verlaging van de opstart- en begeleidingskosten voor u als leverancier en voor de ondernemers tot een goed functionerende installatie met lage kosten.

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen geeft in samenwerking met partijen uit de sector voor u als leverancier een praktijkgerichte Incompany training die ondernemers de juiste ondersteuning kan bieden. Uiteraard wordt de inhoud in overleg met u afgestemd op de werkingsprincipes van uw luchtwasser(s).

Inhoud

De ondernemer kan door de verkregen kennis, inzicht en vaardigheden de werking van de luchtwasser beter begrijpen. Hierdoor kan hij zelfstandiger storingen analyseren en deze voorkomen of verhelpen, zodat de luchtwasser optimaal en tegen zo laag mogelijke kosten en een zo goed mogelijk reinigingsrendement draait.

Na afloop van de training heeft de deelnemer:

• Inzicht in de werkingsprincipes van de luchtwasser.

• Kennis van de geldende wet- en regelgeving en de handhavingsmethodiek.

• Tips en handvatten gekregen voor het doelmatig werken met een luchtwasser.

Voor wie?

  • Deze InCompany training voor de kopers van uw luchtwassysteem kan op maat samengesteld worden. De maximale groepsgrootte is 20 deelnemers.

Duur

1 dag, of 2 dagdelen.

Prijs

Na overleg maken wij een passende offerte.


Deze training is ontwikkeld in samenwerking met AgriFirm Exlan

  • Logo Agrifirm Exlan