Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Bevestiging aanmelding afscheid Dick Pouwels

Hartelijk dank voor je aanmelding! Fijn dat je erbij bent.

Psst, nog even je aandacht voor het volgende:

Heb je een persoonlijke boodschap voor Dick? Iets dat je altijd al had willen zeggen, een compliment, herinnering of een gelukwens voor zijn nieuwe uitdaging? Wij kunnen deze tijdens zijn afscheid aan Dick laten zien.

Wat je moet doen? Neem je boodschap op video op. Dat kan ook met je telefooncamera. Zorg wel dat de beelden landscape (liggende stand) worden opgenomen en dat de kwaliteit van de (telefoon)camera maximaal staat. Gebruik bij een telefoon alleen de camera aan de achterzijde van de telefoon. Controleer ook of het geluid goed verstaanbaar is.

Gelukt? Stuur dan het originele bestand in de ware grootte (dus niet via WhatsApp doorsturen) vóór 2 december door naar Wilma Gloudemans via gw@has.nl o.v.v. Boodschap Dick. Vermeld hierbij wel of de video voor Dick persoonlijk is of dat deze ook aan het publiek mag worden getoond tijdens zijn afscheid.

Wil je Dick iets geven? Je doet hem plezier met een gift aan de het GO-On project van de Stichting ORA [https://www.stichtingora.nl/samen-werken/werkgroepen/go-on-indonesie/]. Op het Indonesische eiland Java steunt de zwager van Dick lokale predikanten in hun pastorale werk en om zich zelfstandig te voorzien in hun levensonderhoud. Je kunt je gift overmaken naar Stichting ORA te Nieuwleusen, IBAN: NL55INGB0002331201, onder vermelding van ‘afscheid Dick Pouwels’

Tot de 9e!

Datum: 

Woensdag 9 december 2020

Tijd: 

15.00 - 16.30 uur

Locatie:  

Online

Nog iemand inschrijven?

Ga dan terug naar ons formulier.