Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Bloggen in coronatijd: Hutten: een stap terug doen door Corona

Bob Hutten
 1. HAS Organisatie
 2. Actualiteit
 3. Blogs
 4. Bloggen in coronatijd: Hutten

In een brief aan het ministerie van Economische Zaken en Klimaat liet de branchevereniging voor cateraars weten dat cateraars sterker geraakt worden door het coronavirus dan de horeca in het algemeen.

Onderwijsinstellingen, kantoren, evenementen, allemaal plekken waar de catering niet langer nodig is. Maar de vaste lasten lopen wel door. Toen ik Bob Hutten, eigenaar van Hutten in Veghel, sprak, vertelde hij me dat ze nog maar 10% van de normale omzet draaien. Hutten levert ook aan verzorgingshuizen en ziekenhuizen. Gelukkig, dacht ik. Maar mensen met Covid-19 hebben geen eetlust. En laat Hutten nou net leveren aan twee van de zwaarst getroffen ziekenhuizen van het land.

Lees de volledige blog: Hutten: een stap terug doen door Corona

Restjes van eten

OVER DE HAS HOGESCHOOL BLOG

Deze blog is onderdeel van het online platform van HAS Hogeschool. Op de blog komen lectoren, docenten en studenten aan het woord: zij spotten trends, gaan in op de actualiteit, spreken met het werkveld en vertellen over hun projecten. Maar bovenal laten ze zien hoe bevlogen zij zijn om als expert alle kennis en ervaring die ze hebben over te dragen op jou als student of professional en je zo te helpen je projecten nóg beter aan te pakken. Lees meer

Andere blogs in deze serie

 • Bloggen in Coronatijd: Koningshof: een stuk kaas, of toch plakjes?

  Lekker bezig zijn in het zonnetje, met anderen, maar op een veilige afstand. Precies waar veel mensen nu naar op zoek zijn. In de aflevering van Jinek van 20 april hoorde ik (HAS student en gastblogger Maud) dat in deze social distancing tijden volkstuintjes steeds populairder worden.
  Roeland Meek, Akke Bink en Robbert Jongerius

  Lees meer

 • Bloggen in Coronatijd: Bloggen over Covid

  Plotseling stond de wereld stil. De straten leeg, de lucht strakblauw zonder strepen. 2 derdejaars HAS studenten werden –zoals vele mede studenten- getroffen door de Covid-19 maatregelen: hun buitenlandse stage kon niet doorgaan. Maud Maas en Tomas de Bruijn. Nu gaan ze bloggen over Covid.
  Studenten Maud en Tomas

  Lees meer

Deel deze pagina