Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Carrièredag - Studenten Studiedag

Carrieredag HAS Hogeschool

Wij vinden het belangrijk om werkgever en student met elkaar in contact te brengen in de sector agro, food en leefomgeving en zo een beeld te vormen van de mogelijkheden voor stages of afstudeeropdrachten en hun toekomstige arbeidsperspectief. Dit doen wij in de vorm van een markt/beurs tijdens de Studenten Studiedag (voorheen de Carrieredag).

Studenten Studiedag - 11 december 2020 - Online!

De Studenten Studiedag zal dit jaar online plaatsvinden op vrijdag 11 december, zo ook de bedrijvenmarkt. HAS Hogeschool heeft een modern online platform waarop we jouw bedrijf/instelling bekend kunnen maken onder onze studenten.

Digitale bedrijvenmarkt
Wij maken gebruik van Intranet voor onze studenten (en medewerkers). Binnen het intranet zullen we een digitale bedrijvenmarkt inrichten. Dit zal een plek zijn waar alle bedrijven op categorie vindbaar en zichtbaar zullen zijn. Hier kun je een plaatsje kopen voor één jaar. Je kunt jouw plaats door ons laten inrichten met een logo, url van de website, bedrijfsomschrijving, visitekaartje en vacatures. Tevens kun je tegen een extra vergoeding een video laten plaatsen. Bekijk de voorbeelden bij het kopje 'mogelijkheden en kosten'.

Digitaal inloopuur via MS Teams
Tijdens de Studenten Studiedag op 11 december zijn er verschillende activiteiten voor de studenten van 14:00 uur tot 17:00 uur. We vinden het belangrijk dat het bedrijfsleven en studenten elkaar kunnen ontmoeten. Dit willen we faciliteren door middel van een digitaal inloopuur via MS Teams per bedrijf. Ben jij (of is je collega) die dag beschikbaar en ontmoet je graag onze studenten? Dan geven we je 10% korting!

Schrijf je in!
Via het aanmeldformulier, in het menu aan de rechterkant, kun je jouw bedrijf/instelling aanmelden voor de bedrijvenmarkt. Tijdens de aanmelding vul je direct je gegevens in voor de digitale standplaats. De benodigde info zijn onder anderen: het logo, 100 woorden omschrijving over het bedrijf, link naar de webpagina en vacaturen. Let op, je kunt dit ook aanleveren in het Engels voor onze internationale studenten.

 Mogelijkheden en kosten 

  • Plaats op de digitale bedrijvenmarkt voor 1 jaar: 200,- euro. Bekijk voorbeeld.
  • Extra plaatsing van een video voor 1 jaar: 50,- euro. Bekijk voorbeeld.
  • Beschikbaarheid op 11 december middels een digitaal inloop uur: 10% korting op de totaalprijs

* Voor non-profit bedrijven gelden aangepaste tarieven. Stuur een mail naar GremioUnio@student.has.nl voor meer informatie.

Terugblik 2019

Op 14 november 2019 vond de 4e editie van de Studenten Studiedag plaats. Wij organiseren deze dag voor onze studenten (ruim 3000) om ze te informeren over de mogelijkheden en keuzes die ze kunnen maken tijdens hun studie, zoals o.a. stages en minors in binnen- en buitenland.

De dag bestaat uit verschillende onderdelen zoals een bedrijvenmarkt, ontmoetingsplein met meerderejaars studenten, voorlichtingen van de minors en een zakelijk ‘fun’ gedeelte.

Bekijk hier de aftermovie van de laatste editie in 2019:

Communicatiespecialist events

ing. Josephine de Vries

Communicatiespecialist events


E: J.deVries@has.nl

foto Josephine de Vries

Contact Us

Studenten Studiedag

Houd mij op de hoogte van de Studenten Studiedag voor HAS Hogeschool.