Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

HAS Expo

HAS Expo honingraad

De HAS Expo is een kennisexpositie waarmee wij aan iedereen laten zien wat we als hogeschool en kennis- en expertisecentrum in huis hebben. Wij nodigen je van harte uit om op 18 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur deel te nemen aan onze HAS Expo 2020!

Wij nodigen je van harte uit voor de HAS Expo 2020 op 18 juni. De HAS Expo is een kennisexpositie waarmee wij aan iedereen laten zien wat we als hogeschool en kennis- en expertisecentrum in huis hebben.

De HAS Expo volgt het HAS Year Event op. Dit evenement hebben we 8 jaar lang met veel plezier georganiseerd, maar het is tijd voor iets nieuws. De HAS Expo draait om wie wij HAS’ers zijn en waar we in geloven: werken aan een betere toekomst voor onze mensen en de wereld.

Tijdens de kennisexpositie laten we zien hoe we dat doen met als uitgangspunt ons unieke HAS-concept: studenten, docenten en professionals uit het werkveld die sámen werken aan oplossingen.

Guided Tours - HAS Expo - HAS Hogeschool

Programma

Het programma volgt binnenkort, maar wat je onder andere kunt verwachten zijn:

  • Guided tours
  • Meer dan 150 BO-posters
  • Samenwerkingsmogelijkheden ontdekken
  • Deelnemen aan onze virtuele netwerkborrel!

Digitaal jasje!

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we je helaas niet ontvangen op onze vestigingen in Den Bosch en Venlo, daarom steken we de HAS Expo dit jaar in een digitaal jasje.

Bekijk hier onderdelen van de HAS Expo terug

Communicatiespecialist events

ing. Josephine de Vries

Communicatiespecialist events


E: J.deVries@has.nl

foto Josephine de Vries