Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

HAS Expo 2022 - Thema Food

Binnen deze bundeling laten we afstudeeropdrachten zien die zich specifiek richten op het thema food. Denk aan:

• Optimaliseren van een aardappelrestproduct droger
• Toepassingsmogelijkheden en functionaliteiten van geitenzuivel ingrediënten
• Het reduceren van consumentenverpakkingen
• Communicatie over bewerkt voedsel: Kennis en houding van de consument

Bekijk de posters per onderwerp: Productontwikkeling, Verpakkingen, Kwaliteit & Productie, Gezondheid & Advies en Voedselsystemen.

Voor het gebruiksgemak adviseren wij om de posters op fullscreen te bekijken.

Adviseur

Domingo Loth

Adviseur


E: d.loth@has.nl

T: +31 88 890 3633

Domingo Loth

Terug naar het overzicht

Wat heeft HAS Hogeschool jou nog meer te bieden?

Jouw eigen talent ontwikkelen? Dat kan met onze bedrijfsopleidingen!

Deel deze pagina