Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Programma

HAS Food Experience studenten met popcorn

De HAS Food Experience vindt volledig online plaats van 1-5 Maart 2021. Elke dag bieden we een inspirerend programma in het teken van een specifieke categorie. Het programma kun je via een livestream volgen. We houden ook meet & greets tussen studenten en bedrijven. De week wordt afgesloten met de uitreiking van de FoodManShip Awards.

Programma:
- Keuze uit ruim 200 4e jaars HAS-studenten voor het voeren van één-op-één gesprekken,
- Meer dan 130 food projecten te zien, verdeeld over 5 categorieën:
Producing responsibly, Consuming for tomorrow, Doing good business, Designing sustainable food systems en Enjoying food,
- Iedere dag een live talkshow over één van bovengenoemde 5 thema's,
- Feestelijke afsluiting op vrijdag met uitreiking van de FoodManShip Awards.

Maandag 1 maart
9.30 uur Opening online HAS Food Experience 2021
10.00 – 11.00 uur Talkshow ‘Producing Responsibly’
11.00 – 18.00 uur Meet & Greets met de talenten

Dinsdag 2 maart
10.00 – 11.00 uur Talkshow ‘Consuming for Tomorrow’
11.00 – 18.00 uur Meet & Greets met de talenten

Woensdag 3 maart
10.00 – 11.00 uur Talkshow ‘Doing Good Business’
11.00 – 18.00 uur Meet & Greets met de talenten

Donderdag 4 maart
10.00 – 11.00 uur Talkshow ‘Designing Sustainable Food Systems’
11.00 – 18.00 uur Meet & Greets met de talenten

Vrijdag 5 maart
10.00 – 11.00 uur Talkshow ‘Enjoying Food’
11.00 – 15.00 uur Meet & Greets met de talenten
15.00 – 16.00 uur Uitreiking FoodManShip Awards
16.00 uur Feestelijke afsluiting

Belangrijk! Als je de talkshows wilt bekijken of de studenten wilt ontmoeten moet je je aanmelden voor de HAS Food Experience!

Klik hier om je aan te melden!

Jouw eigen foodtalent ontwikkelen? Dat kan met onze bedrijfsopleidingen!’