Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

HAS Food Experience: lees de blogs en bestel het boek!

studenten met kippen - HAS Food Experience - HAS Hogeschool
 1. HAS Organisatie
 2. Actualiteit
 3. Nieuws
 4. HAS Food Experience blogs en boek

Het is inmiddels 4 maanden geleden dat de HAS Food Experience 2020 plaatsvond bij HAS Hogeschool en recent hebben we het jaarboek gelanceerd.

Op onze vernieuwde website has.nl vind je de online versie van het boek. Wil je dit inspiratie-infuus liever écht kunnen vasthouden? Bladeren door de prachtige foto’s en verhalen van onze studenten? Bestel hier het fysieke boek en wij bezorgen het op jouw deurmat. De oplage is beperkt, dus wees er snel bij.

Blogs over ‘wat er na afloop gebeurde’

Na afloop van het evenement gaat de reuring rondom de studenten gewoon door. Er gebeurt ontzettend veel. Programmamanager Mary van Hoek-Hendriks schreef er 3 blogs over:

 • Help, ik word gebeld’ gaat over de belangstelling van het werkveld voor de concepten en projecten van de studenten en wat dit voor de studenten betekent.

HAS Food Experiences blogs!

 • HAS Food Experience blog: Help, ik word gebeld

  Ten tijde van de HAS Food Experience ontdekken veel studenten dat hun concept of project de aandacht trekt van de foodsector. Soms is er zoveel belangstelling dat studenten die in eerste instantie niet met hun concept of project verder wilden, toch overwegen er ‘iets’ mee te gaan doen. Maar wat is ‘iets’?
  Student presenteerd product op HAS Food Experience

  Lees meer

 • HAS Food Experience blog: Een rondtrekkend circus

  De HAS Food Experience is niet het enige evenement waar onze studenten te zien zijn. Vanwege de coronacrisis zijn er momenteel geen ‘live’ evenementen, maar we hopen dat dit vanaf 1 september wel weer kan.
  Student loopt langs publiek met product

  Lees meer

Deel deze pagina