Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Informatie over HAS Hogeschool en het coronavirus

  1. HAS Organisatie
  2. Actualiteit
  3. Nieuws
  4. Informatie over HAS Hogeschool en het coronavirus

*Laatste update 14 oktober 2020 Op deze pagina vind je informatie over HAS Hogeschool en het coronavirus.

Voor HAS Hogeschool is de gezondheid van studenten, cursisten, medewerkers en bezoekers heel belangrijk. Daarom volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. De richtlijnen en adviezen van het RIVM, de GGD, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en het Ministerie van Buitenlandse Zaken zijn daarbij leidend. Een team van mensen uit alle gelederen van onze hogeschool monitort de situatie continu. We zijn voorbereid op verschillende scenario’s zodat we juist kunnen handelen als we instructies ontvangen die daarom vragen.

Dit studiejaar (2020/2021) biedt HAS Hogeschool een mix van fysiek en online onderwijs. Dat betekent dat we binnen de kaders en mogelijkheden zoals gesteld door Kabinet/RIVM, een herstartplan volgen voor de activiteiten op onze HAS-locaties. Veiligheid en gezondheid staat voorop!

Tot eind december worden er – behalve gastdocenten en personen op specifieke uitnodiging vanuit de HAS - geen bezoekers ontvangen op locatie.  Ben je door HAS Hogeschool uitgenodigd, dan ben je van harte welkom!  Je ontvangt dan per mail een bezoekersprotocol.

Met het protocol 'Verantwoord werken en studeren op de HAS' scheppen we ruimte voor een veilig samenzijn op de HAS. Studenten, medewerkers, cursisten en bezoekers worden dringend verzocht zich te houden aan de maatregelen en aanwijzingen in dit protocol. Ook is het verplicht om binnen de HAS-gebouwen een mondkapje te dragen.

Onze medewerkers en studenten informeren wij via onze gebruikelijke lijnen en een speciale pagina op intranet. Deze pagina wordt steeds vernieuwd zodra er nieuwe feiten bekend worden.

Voor algemene informatie over het coronavirus verwijzen we je naar de website van het RIVM.

Het is ook mogelijk om vragen over het coronavirus te stellen op het speciale landelijke telefoonnummer 0800-1351.

Meer weten?