Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Alumni community van HAS Hogeschool

Foto HAS Alumni class of 2019

Ben jij een Alumnus van HAS Hogeschool? Dan blijven wij graag in contact met jou! Daarvoor hebben wij een HAS Community opgericht.

HAS Community

De HAS Community is een uniek platform voor alumni, medewerkers en 2e t/m 4e jaars studenten van HAS Hogeschool. Het platform is open en interactief: iedereen kan foto's plaatsen, oproepen doen en oud-klasgenoten een berichtje sturen. Via de ledenlijst kun je gemakkelijk vinden welke HAS’ers al lid zijn. Verder kun je er terecht voor stages en vacatures, evenementen voor alumni, informatie, actuele projecten en het laatste nieuws.

Aanmelden gaat gemakkelijk via LinkedIn of Facebook, maar je kunt ook een nieuw account maken. Neem dus gauw een kijkje op hasalumni.com!

Beeld website HAS Alumni

LinkedIn

Je kunt je ook aanmelden voor de HAS Afgestudeerden groep op LinkedIn. Hier worden regelmatig nieuwtjes geplaatst over de HAS en kun je natuurlijk ook met jouw eigen berichten, vacatures of discussiethema's terecht. Meld je vandaag nog aan voor de Linkedin groep speciaal voor afgestudeerde HAS'ers >>

Deel deze pagina