Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Samenwerkingen in de food- en milieusector

  1. Samenwerken met HAS
  2. Samenwerkingen in de food- en milieusector

Een goede aansluiting bij het werkveld staat bij HAS Hogeschool voorop. Om die reden werken wij graag met jou samen. Lees welke verschillende samenwerkingsmogelijkheden er zijn met HAS Hogeschool, hoe je een eventuele stage- of afstudeeropdracht aanmeldt en welke bedrijven je al voorgingen.

Zowel in ons onderwijs en trainingsaanbod als in het onderzoek dat we doen, zijn we bij het gehele proces binnen de food en milieusector actief en van de boer tot aan de consument. Hierdoor haal jij met HAS Hogeschool de kennis in huis voor een praktijkgerichte oplossing voor jouw vraagstuk.

Samenwerkingsmogelijkheden

Wil je innoveren, heb je uitbreidingsplannen of wil je jouw productieproces optimaliseren, maar weet je niet goed waar te beginnen door gebrek aan tijd of mankracht? Haal de juiste, up-to-date kennis dan in huis. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt samenwerken met HAS Hogeschool:

  • Onderwijsprojecten: Al vanaf het eerste studiejaar werken studenten aan een real-life case uit het bedrijfsleven. Wil jij een case inbrengen? Neem dan contact op.
  • Stages: Stage is een vast onderdeel van het onderwijsprogramma bij HAS Hogeschool en biedt jou de kans om een frisse blik te krijgen op jouw bedrijfsprocessen. Meer over stages.
  • Afstudeerprojecten: In het 4e jaar voeren studenten van HAS Hogeschool in het kader van hun afstuderen een project uit in het bedrijfsleven (de zogenaamde beroepsopdracht). Lees meer over afstudeeropdrachten.

  • Bedrijfsopleidingen en cursussen: Doe zelf nieuwe inspiratie en vaardigheden op via een cursus of bedrijfsopleiding. Of je nu net kennismaakt met de sector of er al jaren in werkt en je verder wilt specialiseren: ons aanbod is zowel verbredend als verdiepend. Bekijk alle foodcursussen en opleidingen. Zoek je iets op maat voor jouw bedrijf of afdeling? We gaan graag met je in gesprek over een Incompany cursus.
  • Onderzoek: Werk samen met ons in onderzoeksprojecten binnen food en milieu. Zoals in het onderzoeksproject DataLab AgriFood of het project Goed Verpakt.
  • Events: Wil je kennismaken met HAS Hogeschool voor inspiratie voor een project of vraagstuk? Dat kan! We organiseren regelmatig vakinhoudelijke events.

Praktijkvoorbeelden

Om je een voorbeeld te geven van wat HAS studenten kunnen betekenen voor jouw bedrijf, vind je hieronder enkele voorbeelden van afstudeeropdrachten (bedrijfsopdrachten).

Heb je een concreet vraagstuk waarvoor je de samenwerking met HAS Hogeschool wilt verkennen? Of heb je nog vragen over een van de samenwerkingsmogelijkheden? Neem contact op via has@has.nl

populaire cursussen - iets voor jou?