Food

Food HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen

Onze bedrijfsopleidingen in de Food komen tot stand in nauwe afstemming met partners en opdrachtgevers, zoals NIZO en N&S. Vakdocenten van HAS Hogeschool en gastdocenten uit het bedrijfsleven verzorgen de lessen en excursies. Zij dagen cursisten elke keer weer uit de aangereikte kennis en de getrainde vaardigheden direct toe te passen.

Onze insteek is ‘leren moet op werken lijken’. Dat betekent dat de realiteit en toepassing van kennis altijd centraal staan. Toepassing kan in de eigen werkzaamheden en in de HAS-faciliteiten zoals de Voedingsmiddelenhal, het Food Design Centre of de Proeffabrieken (Bakkerij, Slagerij en Groentesnijderij). Daarnaast maken werkbezoeken onderdeel uit van de opleidingen en is er veel aandacht voor het trainen van persoonlijke vaardigheden zoals presenteren, discussiëren en het participeren in intervisies.

Overzicht opleidingen en cursussen Food

Online cursussen Bedrijfskunde
Online basiscursus zuiveltechnologie Cursus Food & Business Marketing
Online Kennismaking met Bakkerijtechnologie Cursus Bedrijfskunde in de Voedingsmiddelenindustrie
Online course Meat technology in the Netherlands Kennismaking MVO in Food (alleen InCompany)
Voedingsmiddelentechnologie Cursus Hoe zet ik mijn agri product in de markt?
Cursus Kennismaking met Voedingsmiddelentechnologie Open Leergang Waardegericht Leiderschap
Leerlijn Basis Voedingsmiddelentechnologie  
  Food Innovation
Kwaliteit en Microbiologie Cursus Conceptontwikkeling Food
Leergang Quality and Business Improvement in Food Cursus Voedsel Veilig Verpakken
Leerlijn Kwaliteit en Verbetermanagement Cursus Packaging Projectmanager
Leerlijn Kwaliteit en Houdbaarheid  
Cursus Voedselveiligheid & Houdbaarheid Algemeen
Cursus Levensmiddelenmicrobiologie Workshop Zout- en suikerverlaging
Cursus Kwaliteit in Bedrijf Deficiëntiecursus Scheikunde
  Sectorcursus Food voor financiële dienstverleners
Proceskunde Basiscursus Insecten kweken: van theorie naar praktijk
Cursus Conserveren Cursus Statistiek in de voedingsmiddelenindustrie
Cursus TPM Procesoptimalisatie Cursus Rekenvaardigheid
Leerlijn Procesontwikkeling  
Cursus Proceskunde Vlees
Cursus Unit Operations Cursus Vleestechnologie
Cursus Procestechnologie Cursus Basis Vleestechnologie
   
Product(ontwikkeling) Dranken
Cursus Productkunde & Verpakken Cursus Basis Drankentechnologie
Leerlijn Productontwikkeling  
Cursus Product en Gezondheid Bakkerij
Cursus Productontwikkeling & Ingrediënten Cursus Basis Bakkerijtechnologie
Cursus Levensmiddelenchemie Cursus Bakkerijtechnologie
   
Zuivel  
All about milk - Cursus Basis Zuiveltechnologie  
Cursus Zuiveltechnologie  
Online basiscursus zuiveltechnologie