Food

Food HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen

Onze bedrijfsopleidingen in de Food komen tot stand in nauwe afstemming met partners en opdrachtgevers, zoals NIZO en N&S. Vakdocenten van HAS Hogeschool en gastdocenten uit het bedrijfsleven verzorgen de lessen en excursies. Zij dagen cursisten elke keer weer uit de aangereikte kennis en de getrainde vaardigheden direct toe te passen.

Onze insteek is ‘leren moet op werken lijken’. Dat betekent dat de realiteit en toepassing van kennis altijd centraal staan. Toepassing kan in de eigen werkzaamheden en in de HAS-faciliteiten zoals de Voedingsmiddelenhal, het Food Design Centre of de Proeffabrieken (Bakkerij, Slagerij en Groentesnijderij). Daarnaast maken werkbezoeken onderdeel uit van de opleidingen en is er veel aandacht voor het trainen van persoonlijke vaardigheden zoals presenteren, discussiëren en het participeren in intervisies.

Overzicht opleidingen en cursussen Food

Online cursussen Bedrijfskunde
Online basiscursus zuiveltechnologie Cursus Food & Business Marketing
  Cursus Bedrijfskunde in de Voedingsmiddelenindustrie
Voedingsmiddelentechnologie Cursus Hoe zet ik mijn agri product in de markt?
Bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie Open Leergang Waardegericht Leiderschap
Cursus Kennismaking met Voedingsmiddelentechnologie Kennismaking MVO in Food (alleen InCompany)
   
Kwaliteit en Microbiologie  
Leergang Quality and Business Improvement in Food Food Innovation
Dutch School of Quality Cursus Packaging Projectmanager
Cursus Voedselveiligheid & Houdbaarheid Cursus Voedsel Veilig Verpakken
Cursus Levensmiddelenmicrobiologie Cursus Conceptontwikkeling Food
Cursus Kwaliteit in Bedrijf  
  Risicomanagement
Proceskunde Gevareninventarisatie en risicoanalyse; grond- en hulpstoffen
Leerlijn Procesontwikkeling Validatie en Verificatie
Cursus Proceskunde Food Defense en Food Fraud
Cursus Unit Operations Gevareninventarisatie en risicoanalyse; processen
Cursus Procestechnologie  
Cursus TPM Procesoptimalisatie Algemeen
Cursus Conserveren Cursus Statistiek in de voedingsmiddelenindustrie
  Cursus Rekenvaardigheid
Product(ontwikkeling) Deficiëntiecursus Scheikunde
Leerlijn Productontwikkeling Sectorcursus Food voor financiële dienstverleners
Cursus Product en Gezondheid  
Cursus Productontwikkeling & Ingrediënten  
Cursus Levensmiddelenchemie Vlees
Cursus Productkunde & Verpakken Cursus Basis Vleestechnologie
Zuivel Cursus Vleestechnologie
All about milk - Cursus Basis Zuiveltechnologie  
Cursus Zuiveltechnologie Dranken
Online basiscursus zuiveltechnologie Cursus Basis Drankentechnologie
   
Bakkerij  
Cursus Basis Bakkerijtechnologie  
Cursus Bakkerijtechnologie