Food

Food HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen

Onze bedrijfsopleidingen in de Food komen tot stand in nauwe afstemming met partners en opdrachtgevers, zoals NIZO en N&S. Vakdocenten van HAS Hogeschool en gastdocenten uit het bedrijfsleven verzorgen de lessen en excursies. Zij dagen cursisten elke keer weer uit de aangereikte kennis en de getrainde vaardigheden direct toe te passen.

Onze insteek is ‘leren moet op werken lijken’. Dat betekent dat de realiteit en toepassing van kennis altijd centraal staan. Toepassing kan in de eigen werkzaamheden en in de HAS-faciliteiten zoals de Voedingsmiddelenhal, het Food Design Centre of de Proeffabrieken (Bakkerij, Slagerij en Groentesnijderij). Daarnaast maken werkbezoeken onderdeel uit van de opleidingen en is er veel aandacht voor het trainen van persoonlijke vaardigheden zoals presenteren, discussiëren en het participeren in intervisies.

Overzicht opleidingen en cursussen Food

Online cursussen Business & Development
Online basiscursus zuiveltechnologie Cursus Food & Business Marketing
Online Kennismaking met Bakkerijtechnologie  
Online course Meat technology in the Netherlands Food Innovation
  Cursus Conceptontwikkeling Food
Voedingsmiddelentechnologie Cursus Packaging Projectmanager
Cursus Kennismaking met Voedingsmiddelentechnologie Cursus Voedsel Veilig Verpakken
   
Kwaliteit en Microbiologie Algemeen
Leergang Quality and Business Improvement in Food Deficiëntiecursus Scheikunde
Cursus Kwaliteit in Bedrijf Basiscursus Insecten kweken: van theorie naar praktijk
Cursus Levensmiddelenmicrobiologie Sectorcursus Food voor financiële dienstverleners
Cursus Voedselveiligheid & Houdbaarheid  
  Vlees
Proceskunde Cursus Basis Vleestechnologie
Cursus Proceskunde Cursus Vleestechnologie
Cursus Procestechnologie  
Cursus Conserveren Bakkerij
Cursus TPM Procesoptimalisatie Cursus Basis Bakkerijtechnologie
Cursus Unit Operations Cursus Bakkerijtechnologie
Cursus Kennismaken met voedingsmiddelen productieprocessen  
  Zuivel
Product(ontwikkeling) All about milk - Cursus Basis Zuiveltechnologie
Cursus Product en Gezondheid Cursus Zuiveltechnologie
Cursus Productontwikkeling & Ingrediënten  
Cursus Levensmiddelenchemie Dranken
Workshop Zout- en suikerverlaging Cursus Basis Drankentechnologie